Gratis CO2 metingen voor bedrijven en scholen

Leerkrachten en werknemers klagen vaak over hoofdpijn, vermoeidheid en concentratiestoornissen tijdens hun werkdag. Erg vaak blijkt de oorzaak van hun klachten een slecht geventileerde werkomgeving te zijn.

Airmaster heeft een uitgebreid gamma decentrale ventilatiegroepen die eender welke ruimte op maat kunnen ventileren (bv. klaslokalen, kantoren, kinderdagverblijven, …)

Leen 1 van onze meetstations en krijg een gratis CO2 check!

De Belgische overheid schenkt steeds meer aandacht aan een goede luchtkwaliteit in school – en werkomgevingen en een belangrijke factor daarbij is het CO2 gehalte in de lucht. Een correcte CO2 meting zegt veel over de luchtkwaliteit in een gebouw en is vaak de trigger om het bewustzijn te vergroten en het probleem daadwerkelijk aan te pakken.

Verschillende studies tonen aan dat het concentratievermogen bij kinderen aanzienlijk stijgt als het CO2 gehalte in de klas onder 1000 ppm ligt. Een laag CO2 gehalte verhoogt de productiviteit in bedrijven en vermindert het aantal afwezigen door ziekte.

Er bestaat nochtans een eenvoudige oplossing voor het probleem: voldoende ventileren!

Een bestaand gebouw voorzien van een degelijk ventilatiesysteem zonder drastische renovatiewerken te moeten uitvoeren, is mogelijk met de decentrale ventilatiegroepen van Airmaster.

Dit krijgt u als u een gratis CO2 meting aanvraagt:

  • U krijgt een meetstation in bruikleen dat het CO2 gehalte, de binnen -en buitentemperatuur en de vochtigheidsgraad in de ruimte meet en logt
  • U wordt tijdens de meting begeleid door 1 van onze medewerkers
  • U krijgt een rapport met een analyse
  • Indien gewenst maken wij geheel vrijblijvend een studie om uw ventilatieprobleem op te lossen.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Loop belangrijke informatie over binnenklimaat, producten en nog veel meer van Airmaster niet mis. Meld u nu aan!