Een goed binnenklimaat met decentrale ventilatie
 

Decentrale ventilatie is geschikt voor om het even welke ruimte omdat de montage niet lastig of duur is.
 

 

Vraaggestuurde ventilatie: ventilatie 'op maat' per ruimte
Met decentrale ventilatie kunnen we het binnenklimaat naar wens aanpassen. Decentrale ventilatie betekent in elke ruimte afzonderlijk ventileren in functie van het aantal aanwezige personen, m.a.w. alleen wanneer het nodig is.

Laag energieverbruik met hoge warmteterugwinning
De decentrale unit wordt dicht tegen de buitenmuur in de ruimte geplaatst. De korte verplaatsing van buitenlucht en de aanwezigheid van een warmtewisselaar in de unit dragen bij tot een zeer laag energieverbruik. Onze warmtewisselaars hebben een warmteterugwinning van maximaal 85%, gemeten als droog rendement overeenkomstig NEN-EN 308, en maximaal 95% als condensatie wordt meegerekend.

Geen geluidshinder
Bij decentrale ventilatie is een uitgebreid kanalennetwerk overbodig. Hierdoor wordt een hoge luchtdruk voorkomen, die normaal gesproken voor geluidshinder en een verhoogd energieverbruik zorgt.

Altijd een aangename kamertemperatuur
Airmaster biedt als enige een ventilatieoplossing met een geïntegreerde koelmodule aan. De speciaal ontwikkelde koelmodule verlaagt de temperatuur van de buitenlucht met maximaal 15 °C. Dat zorgt voor een hoger comfort in ruimtes waar het in bepaalde periodes heel warm wordt.

Montage
De decentrale ventilatie-unit kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Hierdoor wordt het dagelijkse gebruik van een ruimte niet voor langere tijd onderbroken of verstoord. Binnen enkele uren is de unit geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Lage installatiekosten  dankzij de eenvoudige en snelle montage.

Onderhoud
De unit vergt minimaal onderhoud. Alle onderdelen van de unit zijn van de hoogste kwaliteit en het normale onderhoud bestaat in principe alleen uit het één of twee keer per jaar vervangen van de filters.

 

Bekijk installatie
Decentral ventilation installation

Bekijk vervanging van filters
Filterskift ventilationsanlæg

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Loop belangrijke informatie over binnenklimaat, producten en nog veel meer van Airmaster niet mis. Meld u nu aan!