Case stories

Creatief met ventilatie

De nieuwe Steinerkleuterschool in Turnhout ademt op alle vlakken de filosofie van Rudolf Steiner uit. Het opvallende gebouw met organische houtskeletvormen, dat de perfecte vertaalslag naar openheid en creativiteit maakt, trekt de aandacht en nodigt uit tot verkenning. Gezelligheid is het visuele kernwoord. De minder zichtbare, maar daarom niet minder belangrijke troef is comfort, onder meer dankzij het decentraale D-ventilatiesysteem van Airmaster dat in de klassen voortdurend voor de meest optiale luchtkwaliteit zorgt.

Steinerkleuterschool
Internetgestuurd decentraal venilatiesysteem voor basisschool

Onlangs werd de gemeentelijke basisschool van Differdange in het Groothertogdom Luxemburg uitgebreid met een gebouw dat drie bouwlagen telt. Omdat de lucht in de oorspronkelijke school al enkele jaren met succes wordt ververst door Airmaster-toestellen, vond de bouwheer
het logisch om het systeem ook in het nieuwe gedeelte te installeren. Met een interessant extraatje: de units kunnen dankzij het nieuwe Airlinq Online-systeem aangestuurd en beheerd worden via het internet.

Over de Grens
Zuivere lucht op uiterst economische wijze - De Zonnebloem, Sint Amands

Na de krokusvakantie vorig jaar mochten de 381 leerlingen van basisschool De Zonnebloem in Sint-Amands eindelijk les volgen in hun gloednieuwe gebouw. Dankzij een vernuftig architecturaal concept werd de beperkte ruimte optimaal benut. 

 

Sint-Amands
Energiezuinige ventilatie voor school met energieklasse 1

Ventilatie: een belangrijke factor voor scholen met energieklasse 1.

Ventilatie school
Agerbæk School

Op Agerbæk Skole in Zuidwest-Jutland is het de gemeente Varde gelukt om zowel in de normale leslokalen als in de praktijklokalen een aangenaam binnenklimaat te creëren voor docenten en leerlingen.

Gl. Hasseris skole

Het binnenklimaat van de leslokalen van Gl. Hasseris Skole was flink achteruitgegaan. De leerlingen konden zich niet meer goed concentreren en hadden vaak last van hoofdpijn.

Vestre Skole - School van de toekomst

Airmaster wilde graag helpen de leeromgeving van de school te verbeteren.

Ventilatie school

Referentielijst

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Loop belangrijke informatie over binnenklimaat, producten en nog veel meer van Airmaster niet mis. Meld u nu aan!