// 6.6.2017

Airmaster lanceert een nieuwe AM 150 unit

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/650x393pix_AM%20150_Nyhedsbillede.jpg
Airmaster lanceert een splinternieuwe AM 150 unit, die de voormalige AM 100 unit vervangt. De nieuwe unit biedt vele voordelen zoals een hogere luchtcapaciteit, een lager energieverbruik en een beter rendement. Dit resulteert in lagere verbruikskosten zonder in te leveren op de luchtkwaliteit!
 

De AM 150 is een unit van goede kwaliteit die ontwikkeld werd voor kleine kantoren en vergaderzalen in bedrijven, scholen en andere instellingen in de publieke sector. Het is m.a.w. de ideale oplossing voor kleinere lokalen waar een goed binnenklimaat gevraagd wordt om het welzijn en comfort van de werknemers te bevorderen!

De unit is geschikt voor lokalen met een oppervlakte tussen 10 en 20 m², afhankelijk van de bezetting en de  luchtkwaliteit die gevraagd wordt. De nieuwe AM 150  is enkel beschikbaar als  horizontaal model: de aansluitingen naar buiten toe bevinden zich m.a.w altijd aan de achterkant van de unit. De ventilatiegroep heeft hetzelfde eenvoudige, maar perfect afgewerkte design als de andere modellen in het gamma, alleen is het design nu nog strakker geworden waardoor de unit bijna onzichtbaar wordt in de ruimte.

Geluidsarm en energie-efficiënt

De AM 150 voldoet aan alle geluidsnormen en draagt bij tot een gezond binnenklimaat. De unit is conform de huidige EPB regelgeving en heeft een hoog rendement.

Intelligente en volledig autonoom werkende regeling

Ook de kleinste unit in het Airmaster gamma kan met de reeds gekende, volautomatische Airlinq sturing geleverd worden. Deze intelligente sturing is ideaal voor gebouwen waarin verschillende Airmaster ventilatiegroepen geïnstalleerd zijn. De inblaastemperatuur wordt automatisch aangepast in functie van de buitentemperatuur en de kamertemperatuur, en men kan op ieder moment de operationele stand van de unit aflezen op een statusdiode, die zich aan de voorzijde van de unit bevindt.

Een waaier aan opties

Met opties zoals bewegingsdetectoren en CO2-sondes is het mogelijk om het lokaal ‘op maat’ te ventileren , m.a.w afhankelijk van het aantal personen dat zich op een gegeven tijdstip in de kamer bevindt. Als men meer invloed op de inblaastemperatuur wenst, kan er een verwarmingsbatterij toegevoegd worden. Het is ook mogelijk om een F7 of F9 filter te kiezen zodat de buitenlucht beter gefilterd wordt.. De AM 150 unit kan bovendien uitgerust worden met Airmaster Airlinq® Online, een systeem dat bediening en beheer via het internet mogelijk maakt.

Bluetooth-sturing voor eenvoudige installaties

Bij Airmaster weten we dat niet alle klanten de geavanceerde Airlinq sturing nodig hebben. Daarom is de nieuwe AM 150 verkrijgbaar met een simpele Bluetooth-sturing. Dit is een oplossing die vooral nuttig is in gebouwen met een beperkt aantal kleine units die niet in een netwerk aan elkaar gekoppeld moeten worden. Via Bluetooth wordt de AM 150 unit rechtstreeks aangestuurd via een smartphone of tablet: een eenvoudige oplossing die voor iedereen toegangkelijk is.  Aan de degelijke basiskwaliteit wordt uiteraard niet geraakt.

Concurrentiële prijs

Door het productieproces van de AM 150 aan te passen zijn we erin geslaagd om de unit aan een nog scherpere prijs aan te bieden. Er werd tot in de kleinste details gekeken waar de samenstelling van de units sneller kon, want tijd is geld!


 
Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Loop belangrijke informatie over binnenklimaat, producten en nog veel meer van Airmaster niet mis. Meld u nu aan!