// 5.10.2017

Een gezonde leeromgeving dankzij een goed binnenklimaat

Bent u van plan de Edubuild beurs in Flanders Expo te bezoeken op 19 en 20 oktober ? Dan nodigen wij u graag uit om onze stand te bezoeken zodat we u wat meer informatie over luchtkwaliteit in klaslokalen en onze decentrale ventilatiesystemen kunnen bezorgen
 

Een gezonde leeromgeving dankzij een goed binnenklimaat

Verschillende studies tonen aan dat het binnenklimaat in klaslokalen de leerprestaties en het welbehagen van leerlingen en leerkrachten sterk beïnvloedt. De Airmaster ventilatiegroepen zijn specifiek ontwikkeld voor klaslokalen en worden zeer frequent gebruikt in scholen in heel Europa om de luchtkwaliteit te verbeteren. De voorbije 15 jaar werden meer dan 50.000 energiezuinige decentrale ventilatiegroepen verkocht, waarvan het overgrote deel in scholen werd geplaatst.

Renovatie in fases: zowel budgettair als praktisch beter haalbaar

Zowel in renovatie – als nieuwbouwprojecten is een efficiënt ventilatiesysteem met warmterecuperatie niet meer weg te denken. Vermits Airmaster decentrale ventilatiegroepen aanbiedt die in de ruimte zelf geplaatst worden, is het in renovatieprojecten niet nodig om de klaslokalen voor lange tijd te ontruimen. Er kan in fases gerenoveerd worden, met als groot voordeel dat er geen tijdelijk onderkomen voor de leerlingen moet gezocht worden!

Lagere energiekosten

Na de schooluren zijn de meeste lokalen in schoolgebouwen niet bezet. Airmaster biedt een intelligent , vraaggestuurd systeem dat ‘op maat’ ventileert. Om de energiekosten te beperken, wordt elke ruimte afzonderlijk geventileerd in functie van het aantal aanwezige personen.

Beheer en sturing via het internet

Dankzij onze nieuwe Airlinq Online regeling is het voortaan ook mogelijk om alle ventilatiegroepen via het internet te bedienen.  We voorzien m.a.w. een centraal beheer voor onze decentrale ventilatiegroepen!

Bezoek onze stand op Edubuild op 19 en 20 oktober zodat we u wat meer kunnen vertellen over de voordelen van decentrale ventilatiesystemen in schoolgebouwen!


 
Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Loop belangrijke informatie over binnenklimaat, producten en nog veel meer van Airmaster niet mis. Meld u nu aan!