// 22.10.2018

Bezoekt u onze stand op de Plus Point River Cruise?

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/River-cruise.jpg
Dit unieke evenement op een cruise schip wordt georganiseerd voor architecten, ingenieurs, projectontwikkelaars en andere beslissingnemers in de bouwwereld. 50 bedrijven stellen aan boord hun nieuwe producten voor en Airmaster is 1 van hen.
 

Wanneer: van 12 tot 16 november 2018. 4 locaties: Hasselt-Antwerpen-Brussel-Gent

Wat Airmaster betreft ligt de focus op design en installatiemogelijkheden van decentrale ventilatie. Bij renovaties kan de integratie van een ventilatiesysteem een enorme uitdaging zijn – wij tonen u wat mogelijk is!

De Airmaster ventilatiegroepen zijn ontworpen om in de ruimte zelf opgehangen te worden en blazen de verse lucht tegen het plafond om tocht te vermijden (coanda effect). Het is echter ook mogelijk om de unit boven een luchtdoorlatend plafond te plaatsen. Op deze manier wordt het plafond gebruikt als ‘luchtverdeler’ en is de ventilatiegroep ‘onzichtbaar’.

De Airmaster ventilatiegroepen bieden een autonoom werkend ventilatiesysteem zonder kanaalwerk. Met de nieuwe Airlinq online regeling wordt het bovendien mogelijk om de ventilatiegroepen via het internet te beheren en te bedienen.

Omdat de ontwerp – en planningsfase meer en meer gedigitaliseerd worden, zijn de meeste van onze ventilatiegroepen nu ook beschikbaar als 3D BIM object. In de 3D BIM objecten zitten de belangrijkste karakteristieken van de ventilatiegroepen vervat die nuttig kunnen zijn tijdens de ontwerpfase ( bv. maximale capaciteit, gewicht, afmetingen, elektrisch verbruik, etc…).

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze eerste editie van de Plus Point River Cruise!

Tot dan!

Het Airmaster Belgium team

 

Registratie mogelijk via deze link: http://www.pluspoint-river.be/

Meer info over programma en locaties: http://www.pluspoint-river.be/ou_et_quand/


 
Terug naar overzicht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Loop belangrijke informatie over binnenklimaat, producten en nog veel meer van Airmaster niet mis. Meld u nu aan!