Binnenklimaat van wereldklasse

Stelt u zich eens voor dat we een ventilatie-unit kunnen ontwikkelen die rekening houdt met ons gedrag, onze behoeften en ons welzijn en tegelijkertijd deel uitmaakt van de juiste energieoplossing voor toekomstige renovatie- en bouwprojecten.

Dat was het doel dat Henrik Stæhr en Kim Jensen zich in 1991 stelden bij de oprichting van Airmaster A/S in Aars.

En ja, het is gelukt. Het assortiment van Airmaster omvat nu ook decentrale ventilatie-units, waarbij de dure, energievretende kanalen zijn vervangen door energiezuinige en flexibele oplossingen zonder onnodig energieverbruik.

Dankzij de verschillende debieten, het lage energieverbruik, een intelligent, vraaggestuurd systeem en een zeer laag geluidsniveau zijn de ventilatie-units van Airmaster van wereldklasse.
 

Airmaster is innovatief op het gebied van productontwikkeling

Een groot deel van alle middelen van Airmaster gaat naar productontwikkeling en documentatie. Alles bij elkaar houdt ruim 10% van de werknemers van Airmaster zich bezig met ontwikkeling en documentatie.

Samen met universiteiten, waaronder Aalborg Universitet (AAU) en Danmarks Tekniske universitet (DTU), werkt Airmaster aan nieuwe technologieën. Het bedrijf heeft als missie de nieuwste technologie in de units te implementeren. Airmaster is ook betrokken bij verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van efficiënte decentrale ventilatieoplossingen in toekomstige projecten. De elektronica van Airmaster wordt EMC-getest (EMC = electromagnetic compatibility) conform de strengste eisen van erkende laboratoria.

Airmaster heeft als visie markleider wat betreft energiezuinige en gebruiksvriendelijke decentrale ventilatie-units te worden en het zo voor iedereen mogelijk maken om een gezond binnenklimaat te creëren.

Airmaster historie
Airmaster A/S is nog steeds eigendom van en staat nog steeds onder leiding van Henrik Stæhr en Kim Jensen.

 

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Loop belangrijke informatie over binnenklimaat, producten en nog veel meer van Airmaster niet mis. Meld u nu aan!